شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۵
۱۹:۵۷
۴۳
رویداد کارآفرینی گردشگری تبریز که برای اولین بار در آذربایجان شرقی برگزار می شود یک استارتآپویکند گردشگری و رویداد کارآفرینی- تجربی است که شرکت کنندگان این اردوی کارآفرینی با ایده های ناب خود می خواهند شهر تبریز را به بهترین شکل برای تبریز ۲۰۱۸ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی است آماده کنند.
در این رویداد ۵۴ ساعته ، شـرکتکنندگان پرانگیزهای شامل فعالان حوزه گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته، برنامه نویسان، مدیران تجاری، بازاریابها، طراحان گرافیک و علاقهمندان کارآفرینی دور هم جمع می شوند، ایده های خود را به اشتراک می گذارند، تیم تشکیل می دهند و ایده خود را اجرا و به یک کسب و کار موفق در حوزه گردشگری تبدیل می کنند.
در بیشتر شهرهای دنیا رویدادهای کارآفرینی برگزار می شود و این رویداد نقطه شروعی برای کارآفرینان است و برگزاری رویداد گردشگری در شهر با توجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 و وجود مناطق نمونه گردشگری، زیرساختهای مناسب، تعداد موزهها، طبیعت، اماکن تاریخی، رشد پایدار در زمینه تعداد گردشگران ورودی به شهر در یک بازه زمانی مشخص، تعداد موزهها، مراکز هنری،فرهنگی، اهمیت بسزایی دارد.
این رویداد سه روزه با سخنرانی بهمن حسینزاده (مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان شرقی)، داوری دکتر احمد اکبری دیباور(مشاور کسبوکارهای بزرگ و مدرس دانشگاه) و حسن اطاعت (مدیرعامل شرکت “ایدههای نوین پارسیان” )، مربیان آرش میلانی (طراح محصولات نرم افزاری و طراحی نرم افزارهای دانشگاهی کاربردپذیر فعالیت می کند)، وحید حلاجی (در تیم نارمند، اپلیکیشنهای پژوهش دانشگاهی و آموزش مداوم جامعه پزشکی را توسعه داد)، فرزام خجستهنیا (توسعه نرمافزار بصورت حرفهای)، یوسف جمالی (فارغ التحصیل مدیریت اجرایی (EMBA) از سازمان مدیریت صــــنعتی ایران )، میلاد اسمزاده( برنامه نویسی ، طراحی و ساخت وبسایت و همچنین مدلسازی و در کنوانسیون گردشگری 2017 مسئولیت واحد مدیا رو بر عهده دارد.)، نادره مشهور، وحید ناموری (دانشآموختهی گرافیک و طراحی هویت دیداری برند و رابط کاربر)، بهروز بختیاری )توسعهدهنده نرمافزار( که در طی رویداد جهت راهنمایی و همراهی تیم ها در محل حضور خواهند داشت.
علاقه مندان می توانند برای تهیه یکی از سه بلیت، طراحی( طراحان و گرافیست هایی که می خواهند در این رویداد در بخش طراحی و گرافیک در تیم ها فعالیت کنند) ، بلیت فنی(برنامه نویس هایی که می خواهند در این رویداد در بخش برنامه نویسی در تیم ها فعالیت کنند)، بلیت تجاری(افرادی که متخصص بازار و فروش هستند و می خواهند در این رویداد در بخش تجاری در تیم ها فعالیت کنند.) استارت آپ ویکند به وب سایت http://www.2018.tabrizproject.com/ مراجعه کنند.
زمان: چهارشنبه ۳۱ شهریور تا جمعه ۲ مهر
مکان: هاب کارآفرینی تبریز
آدرس: تبریز - بالاتر از آبرسان - فلکه دانشگاه - هاب کارآفرینی تبریز(مجتمع جواهر)
استارتآپ ویکند و استارتآپ چیست؟
استارتآپ به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با یک ایدهی ساده و اولیه شروع میکنند و به سرعت رشد مییابند و به درآمد میرسند. از بهترین مثالها و موفقترین استارتآپهای جهان میتوان به گوگل، مایکروسافت، اپل و… اشاره کرد. شرکتهایی که با یک ایدهی ساده شروع به کار کرده و به درآمدهای میلیاردی رسیدهاند و امروز بر دنیا تاثیر میگذارند. استارتآپها معمولا نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا میکنند، برای موفقیت استارتآپ تکنیکهای متفاوتی مورد نیاز هست که باید آموخته شود و استارتآپ ویکند یک رویداد کارآفرینی است که در سه روز آخر هفته برگزار میشود.
در ابتدای رویداد افراد ایدههای خود را مطرح میکنند و از بین ایدههای مطرح شده بهترین آنها با رأی حاضران انتخاب میشوند. صاحبان ایدههای انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصصهای مورد نیاز برای پیشبرد ایده میکنند. بعد از تشکیل گروهها روز اول به پایان میرسد.
در روز دوم گروهها با امکانات تعبیه شده شروع به اجرایی کردن ایدهی خود مینمایند. در این بین افرادی به عنوان مربی که در زمینههای مختلف دارای تخصص میباشند و یا سابقه ایجاد استارتآپ را دارند گروهها را در جهت اجرایی کردن ایدههایشان راهنمایی و کمک میکنند، با این اوصاف روز دوم کاملاً به اجرایی کردن استارتآپ سپری می شود.
با آغاز روز سوم گروهها دور هم جمع شده و آخرین تلاشها را در جهت تولید نمونه اولیه محصولشان انجام میدهند و آماده ارائه آن در حضور داوران میشوند. عصر روز سوم زمان بررسی ایدهها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است ، بطوری که گروهها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه میدهد و افرادی که به عنوان مصرفکنندگان نهایی در نظر گرفته شدهاند و… از طرح خود دفاع میکنند. در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب میشوند.
برنده واقعی این رویداد گروههایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آوردهاند استارتآپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور نمایند.