چهارشنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۴
۲۳:۴۷
۲۹
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای، اصغررضانژاد، با اعلام این خبر و با تاکید براینکه ارائه مجوز فعالیت در سازمان نظام صنفی رایانه ای برای دریافت مفاصاحساب شرکت های ICT در سازمان تامین اجتماعی ضروری است، ادامه داد: براساس تفاهم صورت گرفته میان سازمان نظام صنفی رایانه ای و سازمان تامین اجتماعی، داشتن مجوز فعالیت از این سازمان، شرط لازم اعمال بخشنامه 14/3برای شرکت های انفورماتیکی است.
این اصلاحات طی دستوراداری 7274/93/5020 در تاریخ 93/9/9به تمام 31 شعبه سازمان تامین اجتماعی در شهر تهران ابلاغ شده است.
وی با اشاره به تداوم پیگیری های مداوم سازمان دراین زمینه گفت: سال گذشته سرانجام با پیگیری های سازمان نظام صنفی رایانه ای و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد با سازمان تامین اجتماعی، 30 عنوان موضوعات قرادادی مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات به بخشنامه 14/3 جدید درآمد اضافه شد که این بندها، حاصل بررسی ها و تصمیم های کارشناسی کمیسیون های استاندارد، نرم افزار، شبکه، امنیت ، آموزش و اینترنت طی سه سال اخیر بوده است.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در این رابطه گفت: براساس بخش نامه جدید 14/3 حاصل از مذاکرات سازمان نظام صنفی رایانه ای با هیات بدوی و هیات تجدیدنظر تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی، تمام شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور برخورداری از تسهیلات پرداخت مفاصاحساب در 30عنوان قراردادی فاوا دراین بخش نامه، موظفند مجوز معتبر فعالیت در سازمان نظام صنفی رایانه ای را ارائه کنند.
رضانژاد درخصوص مشکلات پیشین شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در رابطه با این بخشنامه گفت: تاپیش از این، بخشی از فعالیت های مندرج در بخش الف بخشنامه 14/3 جدید بر درآمد، به صراحت ذکر نشده بود و یا به دلیل اختلاف در تعابیر مختلف از موضوعات قراردادی واحد ،تطبیق و تشخیص مصادیق برای ممیزان و کارشناسان سازمان تامین اجنماعی دشوار بود و گاها در هنگام اخذ مفاصا حساب موجب بروز اختلافاتی بین شرکت های انفورماتیکی و سازمان تامین اجتماعی شده است.
در همین رابطه فریبا مهدیون، مسئول کارگروه بیمه و مالیات سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به پیگیری های صورت گرفته به منظور اعمال اصلاحات جدید این بخشنامه گفت: متاسفانه تا پیش از این تفاهم نامه، کارشناسان سازمان تامین اجتماعی به دلیل بی اطلاعی از موضوعات صنعتIT، موارد قراردادهای فناوری اطلاعات را مشمول این بخشنامه قرار نمی دادند اما خوشبختانه با پیگیری های کارگروه بیمه و خدمات سازمان نظام صنفی رایانه ای موفق شدیم ازطریق شفاف سازی این موضوعات، بسیاری از ابهاماتی که درخصوص اعمال بخشنامه 14/3 برای شرکت های انفورماتیکی در سطح کشور وجود داشت را رفع کنیم.
مهدیون با اشاره به تغییرات صورت گرفته در این بخشنامه افزود: با تلاش های صورت گرفته، موضوعات بخش نامه را به تفکیک حوزه های مختلف کاری IT شفاف سازی کردیم و بند به بند قراردادهایی که در صنعت IT موردنیاز است را در این بخشنامه گنجاندیم.
مسئول کارگروه بیمه و مالیات سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران افزود: به دلیل پیشرفت سریع صنعت فناوری اطلاعات نیاز است که این تعامل خوب با سازمان تامین اجتماعی تداوم یابد. مهدیون با تاکید بر لزوم تداوم تعامل دوسویه سازمان نصر با سازمان تامین اجتماعی گفت: موضوع مشاوران و قراردادهای مشاوره اشخاص حقیقی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین تقاضای حضور نماینده سازمان در هیات های تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی، دو مطالبه سازمان نصر از سازمان تامین اجتماعی است که همچنان برای به نتیجه رسیدن آن پیگیری های لازم را انجام خواهیم داد.
متن اصلاحات صورت گرفته در بخش نامه 14/3جدید درآمد بیمه سازمان تامین اجتماعی در پورتال سازمان نظام صنفی رایانه ای به آدرس www.nsrtabriz.org موجود می باشد.