چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۳
۱۸:۴۹
۴۴
غلامرضا تاج گردون درحاشیه دیدار با اعضای اتاق بازرگانی تبریزاظهار کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در کشور دارای پوشش کاملی نبوده و خیلی از صنوف از این مالیات معاف هستند و در نتیجه مودیانی که این مالیات را پرداخت میکنند، احساس تبعیض میکنند.
وی با بیان اینکه پایههای اطلاعاتی در کشور ضعیف است در نتیجه در مراحل تولید و رسیدن به ارزش افزوده برخی از مراحل از پرداخت مالیاتی مغفول میمانند، افزود: مالیات بر ارزش افزوده در کشور به دلیل فقدان اطلاعات و نداشتن شناخت نسبت به گردش اطلاعات عملاً تبدیل به مالیات بر مصرف میشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مالیات بر ارزش افزوده یعنی اینکه ارزش افزودهای که در هر مرحله از تولید یا خدمت حاصل میشود باید مشمول پرداخت مالیات شود.
*جلسات شورای گفتوگو بسیاری از مسائل را حل میکند
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس درمورد میزان تاثیرگذاری جلسات شورای گفتوگو در استانها گفت: جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در سال 90 تصویب شد؛ ولی آن زمان پس از برگزاری تنها یک جلسه تعطیل شد تا اینکه دولت جدید این شورا را مجدداً احیا کرد.
وی اضافه کرد: در مرکز جلسات شورا هر دو هفته یکبار با حضور وزرا و چهار نفر از روسای کمیسیونهای مجلس برگزار میشود و در همین جلسات خیلی از مسائل مطرح و برطرف میشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از جلسات شورای گفتوگوی چند استان بازدید کردهایم و از نزدیک با درددلهای اهالی صنعت و تجارت آشنا شدهایم؛ به نظر میرسد جلسات مثبتی برگزار میشود که به حل بسیاری از مسائل میانجامد.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس با بیان اینکه با کمال میل به تبریز آمدیم تا دانش خود را افزایش داده و خطای تصمیمگیری را به حداقل برسانیم، یادآور شد: تبریز این حسن را دارد که پیشنهاداتی که از سوی صنعتگران، نمایندگان و مسئولان اجرایی آن طرح میشود در کل ایران تاثیرگذار است.
وی مستندسازی و مدونسازی پیشنهادات طرح شده در جلسات شورای گفتوگو را موثر خواند و تاکید کرد: این طور نیست که ما دردها را ندانیم بلکه هر کدام از ما نماینده گوشهای از این کشور هستیم که تمام مسائل را با تمام وجود درک میکنیم.
تاجگردون با اشاره به پرداخت سالانه 45 هزار میلیارد تومان یارانه در کشور خاطرنشان کرد: در مدل بهینه اقتصادی ایران باید 40 درصد از پول نفت صرف پروژههای عمرانی، 20 درصد مسائل جاری و 20 درصد نیز در صندوق توسعه ملی برای نسلهای آتی ذخیره شود.