05/09/1403  
 
چهارشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۳ ۱۷:۲۱ ۴۴
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی در شهر اولین ها

پیرو ابلاغ قرارداد کارت هوشمند شهروندی صورت پذیرفت:

پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی در شهر اولین ها

پیرو ابلاغ قرارداد کارت هوشمند شهروندی، بررسی طرح عملیاتی سازی پروژه کارت هوشمند شهروندی طی جلسه ای در محل سازمان برگزار شد .

پیرو ابلاغ قرارداد کارت هوشمند شهروندی، بررسی طرح عملیاتی سازی پروژه کارت هوشمند شهروندی طی جلسه ای با حضور مهندس ساعدی مدیر عامل شرکت توسعه همیان شهر از شرکت های زیر مجموعه بانک شهر، مهندس باقری مدیر پروژه کارت هوشمند شهروندی ، مهندس ایرانی مدیر فنی پروژه کارت هوشمند شهروندی، مهندس وحیدکیا معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز ، مهندس پاک نهاد مدیر عامل محترم سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری تبریز و کارشناسان آن سازمان در محل سازمان برگزار  شد .

 
مهندس ساعدی مدیر عامل شرکت توسعه همیان شهر ضمن تشکر از همکاری سازمان آمار و فناوری اطلاعات و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز  در پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی افزود: سهام دار اصلی بانک شهر شهرداری ها هستند و بانک شهر خود را تافته ای جدا بافته از شهرداری نمی داند و با توجه به شفافیت تفاهم نامه کارت هوشمند شهروندی و همدلی بین شهرداری تبریز و بانک شهر این فرآیند سریع الوصول خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه بانک شهر با سازمان آمار و فناوری اطلاعات دارای یک زبان مشترک است و می توانیم سریع تر به اهداف از پیش تعیین شده برسیم افزود: بانک شهر جهت تسهیل امورات مربوط به صدور این کارت ها شرکت همیان که یکی از زیر مجموعه های بانک شهر است را طراحی نموده تا با کمک سازمانهای فاواها بتوانیم کارها را راحتر پیش ببریم.


وی افزود: با توجه به آمادگی بستر لازم برای پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی در شهرداری تبریز و همدلی و همفکری امیدوارم در کنار همدیگر با ایجاد فضای لازم ، بتوانیم خدماتی که ارائه خواهیم داد برای شهروندان جاذبه ای داشته باشد .
وی از را اندازی 40 باجه بانک شهر ترجیهاً در نزدیکی ایستگاهها با حفظ زیبایی شهر برای ارائه کارت های هوشمند شهروندی و سایر خدماتی چون دریافت عوارض شهرداری  و  ... طراحی خواهد شد خبر داد. 

  
مهندس باقری مدیر پروژه کارت هوشمند شهروندی با ارائه مشخصات فنی پروژه افزود: کارت هوشمند شهروندی، محصول خلاقانه ایی است که به عنوان بستری امن، سریع، قابل اطمینان و منعطف در راستای ارائه خدمات نوین بانکی و به منظور رفاه عمومی شهروندان طراحی شده است. 
وی در ادامه افزود: با کارت شهروندی دیگر نیازی به حمل پول نقد نیست. به کمک کارت شهروندی می‌توان کلیه پرداختهای خرد شهری اعم از هزینه مترو، تاکسی، اتوبوس، پارکومتر، نانوایی، مطبوعات، بلیط سینما، خرید مایحتاج روزانه را بدون نیاز به پول نقد پرداخت نمود. این کارت ترکیب کارت شتابی و کارت هوشمند مبتنی بر فناوری Citypay است که با ایجاد امکانات مناسب، پرداخت های خرد و روزمره شهروندان را تسهیل می نماید. 

 

مهندس ایرانی مدیر فنی پروژه کارت هوشمند شهروندی با اشاره به اینکه یکی از عناصر شهر الکترونیک کارت های هوشمند شهروندی است افزود: این کارت ها طوری طراحی شده که در کل کشور قابل استفاده خواهد بود و دارای خدماتی از قبیل:  احراز هویت (اطلاعات مالک، عکس مالک، اثر انگشت)، بیمه الکترونیک، بن کارت، کارت سلامت، اطلاعات پزشکی و مورد استفاده در فضا های شهری چون همایش های عمومی ، نمایشگاه ها و کارت تخفیف در فروشگاه های طرف قرارداد می باشد و به شهروندان ارائه خدمت خواهند نمود. 


 

مهندس وحید کیا معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز ضمن قدردانی از زحمات سازمان آمار و فناوری اطلاعات و بانک شهر در خصوص عملیاتی سازی کارت هوشند شهروندی افزود: طبق آخرین آمار تعداد  1 میلیون و 600 هزار عدد کارت بلیط اتوبوس در بین شهروندان تبریزی توزیع گردیده است و این نشان از اعتمادی که بین شهروندان و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز وجود دارد و با توجه به گسترش شهرها و پیشرفت های روزافزون فناوری اطلاعات ، استفاده از  IT خواسته و یا ناخواسته  درکلیه امورات زندگی و بویژه  حمل و نقل و ترافیک بیشتر نمود پیدا می کند.  
وی با استقبال از راه اندازی کارت های هوشمند مبتنی بر فناوری Citypay  و Cityway خاطر نشان کرد: سازمان آمار و فناوری اطلاعات با زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری لازم، می تواند با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک و همچنین بانک شهر و تجربات سایر کلانشهر ها  با سرعت و دقت ، پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی را آغاز نماید.


مهندس پاک نهاد مدیر عامل سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری تبریز با اشاره به تجهیز ناوگان اتوبوسرانی شهر تبریز برای اولین بار در کل کشور به کارت بلیط اتوبوس ابراز امیدواری کرد با توجه به پیشینه شهر تبریز و آماده بودن بستر لازم برای پیاده سازی کارت هوشمند شهروندی، بتوانیم با سرعت و دقت گام های موثری در این خصوص برداریم.
وی در پایان افزود: با توجه به وجود زیرساخت های لازم و مقبولیت ایجاد شده در جامعه نسبت به سیستم کارت بلیط های اتوبوس و پارکومتر می توان به مرور و با حفظ ساختار قبلی کارت بلیط ها، کارت هوشمند شهروندی را بدون کمترین آسیب جایگزین نمود.

منبع:
آدرس کوتاه شده: