02/07/1403  
 
سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ۶۵
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
60 درصد خانوارها تا پایان برنامه پنجم توسعه به اینترنت دسترسی خواهند داشت

معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی ارتباطات سازمان فناوری اطلاعات گفت:

60 درصد خانوارها تا پایان برنامه پنجم توسعه به اینترنت دسترسی خواهند داشت

معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی ارتباطات سازمان فناوری اطلاعات گفت:براساس برنامه، تا پایان برنامه پنجم توسعه 60 درصد از خانوارها و مشاغل فعال در کشور با ضریب 100 درصد به اینترنت دسترسی خواهند داشت.

علی اصغرانصاری روز سه شنبه درهمایش نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه پایدار در بوشهر افزود: برای تحقق این کار باید 17 میلیون ارتباط پرسرعت ثابت ایجاد کنیم. 

وی ادامه داد: از نیمه دوم سال 93 با ارائه خدمات نسل سوم و چهارم ایرانسل و همراه اول بخشی از کاربران امکان ارتباط با اینترنت پرسرعت را با استفاده از تلفن همراه پیدا می کنند.

انصاری بیان کرد: براین اساس از سال آینده بیش از 20 میلیون کاربر ارتباطات نسل سوم و چهارم خواهیم داشت.

وی ادامه داد: اکنون از تلفن همراه فقط برای ارتباط صوتی و نوشتاری استفاده می شود.

معاون شبکه سازمان فناوری اطلاعات گفت: افزایش پهنای باند دغدغه اصلی مسوولان است و امیدواریم براساس برنامه پنجم تکالیفی که قانون مشخص کرده با همکاری بخش خصوصی و بخش های مسوول در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اجرای پروژه های فشرده در کمترین زمان این امر محقق شود.

انصاری گفت: به دنبال این هستیم که شرکت های دانش بنیان و تجاری را برای ارائه خدمات محتوایی و کابردی برشبکه تلفن همراه فعال کنیم.

وی اظهارکرد:دربرنامه توسعه ملی ،کشورها سه محور کلیدی امنیت، اقتصاد و فرهنگ را درنظر می گیرند و موضوع سرمایه انسانی، مسائل زیست محیطی و فناوری هم سه مولفه دیگری است که در سال های اخیر به آنها اضافه شده است.

انصاری افزود: فناوری عامل دگرگون کننده محور اقتصادی است، اقتصاد ایران در بخش خدمات 48 درصد، کشاورزی 17 و نیم درصد و درصنعت 34.5 درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: دربخش کشاورزی و صنعت استفاده از فناوری منجر به افزایش بهره وری و درآمد و کاهش نیروی انسانی می شود ولی دربخش خدمات ، فناوری باعث افزایش فرصت های شغلی، بهره وری و درآمد می شود.

انصاری بیان کرد: دراقتصاد سنتی که کمتر از فناوری استفاده می شود تقاضا فراوان و عرضه محدود ولی دراقتصاد دیجیتالی تقاضا محدود ولی عرضه فراوان است.

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری بوشهر هم در این همایش گفت: عامل موثر پیشرفت نکردن درحوزه بکارگیری فناوری اطلاعات، مدیران غیرحرفه ای هستند.

عبدالمجید مصلح افزود: مدیرانی دراین بخش تصمیم گیرنده بوده اند که حتی الفبای فناوری اطلاعات را هم نمی دانستند.

وی اضافه کرد: وزیرانی بودند که به دلیل این که کار با یک سیستم را نمی دانستند همه آن سامانه را جمع آوری و تعطیل کردند.

مصلح بیان کرد: اگر بخواهیم از این وضعیت خارج شویم هیچ چاره ای جز حرفه ای و تخصصی کردن مدیریت در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات نداریم.

وی بیان کرد: وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) کشوردرشان ملت نیست و ازنظر زیرساخت ها و پهنای باند هم در مقایسه با دیگر کشورها قابل قبول نیست.

مصلح افزود:تنها کشور هم سطح ما در زمینه اینترنت یمن است و دیگر کشورها در سطوح بسیار بالاتری قراردارند.

وی گفت:تا سال 92 فقط دو درصد خدمات درکشور الکترونیک شده است و تنها مقصر این وضعیت برخی از مدیران دولتی هستند.

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری بوشهراضافه کرد: درکشوری با این منابع و ظرفیت ها چنین وضعیتی بسیارتاسف آوراست.

معاون پژوهشی دانشگاه خلیج فارس بوشهر هم گفت: امروز دسترسی به اینترنت به یک حق عمومی تبدیل شده است.

علیرضا فیوض افزود: دانشگاه تلاش می کند یک اینترنت پرسرعت را در اختیار دانشجویان قرار دهد ولی به دلیل نبود زیرساخت های مورد نیاز در استان و دانشگاه این کار انجام نشده است.

وی اضافه کرد: از اوایل مهر سال 92 تلاش کردیم یک اینترنت 100 مگابایت برای دانشگاه بگیریم ولی تاکنون موفق نشده ایم.

فیوض بیان کرد: اینترنت 60 مگابایتی دانشگاه برای پنج هزارکاربر پاسخگو نیست و سرعت لازم برای استادان و دانشجویان را فراهم نمی کند.

معاون پژوهشی دانشگاه خلیج فارس بوشهر افزود: برقراری ارتباط اجتماعی، تبادل اطلاعات میان استادان دانشگاه های مختلف، جریان دوسویه اطلاعات برخلاف وسایل ارتباطی یک سویه مانند رادیو و تلویزیون و حذف فواصل جغرافیایی ازفواید اینترنت در دانشگاه است.

فیوض ، سرقت و سوء استفاده از اطلاعات افراد به دلیل نبود امنیت در شبکه، استفاده به عنوان ابزارجاسوسی، اعتماد بی جهت به مقاله ها و مطالب موجود در اینترنت، گرفتن جای تحقیق و اکتفا به دریافت مقاله از اینترنت را از آسیب های این شبکه گسترده برشمرد

منبع:
آدرس کوتاه شده: