02/07/1403  
 
پنجشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۲۱:۱۳ ۱۷
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
دولت علاقه‌مند دسترسی آسان به شبکه‌های اجتماعی است

وزیرارتباطات در گفت و گو با نشریه اسپانیایی:

دولت علاقه‌مند دسترسی آسان به شبکه‌های اجتماعی است

وزیر ارتباطات ایران از کنگره جهانی موبایل دیدار و خاطرنشان کرد که دولت روحانی می‌خواهد دسترسی به اینترنت را گسترش دهد.

نشریه اسپانیایی لاوانگواردیا در حاشیه این گنگره گفت و گویی با محمود واعظی داشته است. واعظی درباره حضور ایران در این کنگره گفته است که دولت توجه بسیاری به توسعه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات نموده است. پروژه‌های بزرگی در این حوزه تعریف کرده‌ایم و این دیدار به من کمک زیادی می‌کند تا تصمیم‌های خوبی بگیریم. وی گفت: رئیس جمهور روحانی و خود من از سیستم ارتباطاتی خود راضی نیستیم. چرا که دولت قبلی در توسعه اینترنت آن گونه که مردم می‌خواستند سرمایه گذاری نکرد. اینک یکی از اولویت‌های ما پاسخ دادن به این تقاضا در سریع‌ترین زمان ممکن است.او در ادامه گفته است:‌ با سیاست‌های دولت جدید، مردم دسترسی بیشتری به اینترنت خواهند داشت و با سرعت بیشتر. اعتقاد داریم که مردم حق دارند از امکانات آن بهره مند شوند.
واعظی در مورد محدودیت دسترسی به شبکه‌های اجتماعی می‌گوید: در دولت قبلی و پس از چند اتفاق در فیس‌بوک، کمیسیونی از قوه قضائیه محدودیت‌هایی را بر دسترسی به آن اعمال کرد. خواستار این شده‌ایم که در این تصمیم تجدید نظر شود.
او در عین حال می‌گوید: ایران کشوری مذهبی است. درخواست‌های بسیار زیادی از سوی مردم برای سخت گیری در دسترسی به صفحات اینترنتی که عقاید مغایر با ارزش‌های اجتماعی و دینی ما را اشاعه می‌دهند و یا برای کودکان و نوجوانان مناسب نیستند وجود داشته است.
وی ادامه داد: امیدواری زیادی داریم که با سرمایه‌گذاری‌های در حال اجرا مردم در آینده دسترسی بیشتری به محتوای اینترنت که به افزایش شناخت آن‌ها کمک کند داشته باشند. دولت می‌خواهد که مردم بتوانند به آسانی از محتوای خوب و شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند.
واعظی ادامه داد: علاقه‌مند هستیم که دسترسی آسانی به شبکه‌های اجتماعی وجود داشته باشد. اما در ایران، قوه مجریه نمی‌تواند به قوه قضائیه دستور دهد، تفکیک قوا وجود دارد. امید بسیاری داریم که کمیسیون مربوطه به این نتیجه برسد که باید دسترسی بیشتری را امکان پذیر ساخت.
وزیر ارتباطات همچنین در پاسخ به این موضوع که انجمن‌های بین المللی مانند گزارشگران بدون مرز، جمهوری اسلامی‌ را به دشمن اینترنت بودن متهم می‌سازد گفت: ایران دومین کشور دارای بیشترین ارتباط به اینترنت در خاورمیانه است. اگر دشمن اینترنت هستیم ،این چه معنایی دارد؟ طرحی که من در حال اجرای آن هستم بردن اینترنت در مدت دو ماه به چهار هزار روستا را امکان پذیر می‌کند. پوشش اینترنت تقریبا کامل است. در حال افزایش سرعت هستیم. اگر دشمن اینترنت بودیم چنین کاری می‌کردیم؟ اگر دشمن اینترنت هستیم در کنگره جهانی موبایل چه کار می‌کنیم؟ به نظر من چنین ادعاهایی تبلیغات هستند.

منبع:
آدرس کوتاه شده: