03/09/1403  
 
یکشنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ ۵۸
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
پیش نویس سند راهبردی رگولاتوری تنظیم شد

پیش نویس سند راهبردی رگولاتوری تنظیم شد

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در احکام جداگانه‌ای قائم مقام، معاون بررسی‌های فنی، معاون توسعه مدیریت و امور منابع و مشاور امور پژوهشی رگولاتوری را منصوب کرد.

براساس این احکام لطف‌اله سبوحی به عنوان قائم مقام در امور هماهنگی، صادق عباسی شاهکوه به عنوان معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه، مازیار کشاورز به عنوان معاون توسعه مدیریت و امور منابع و غلامرضا داداش‌زاده به عنوان مشاور امور پژوهشی در مراسمی با حضور مدیران ستادی و مناطق رگولاتوری معارفه شدند.
علی‌اصغر عمیدیان رییس رگولاتوری در مراسم معارفه معاونان جدید گفت: در حال حاضر اتفاقات مهمی در حوزه ICT رخ داده است و دیدگاه‌های نو و واقع‌بینانه نسبت به جایگاه رگولاتوری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد و همه بخش‌هایی که پیش از این به عنوان نهادهای موازی یا رقیب در این حوزه ظاهر شده بودند الان به عنوان بازوی رگولاتوری در جهت تقویت بخش ICT با هم هماهنگ هستند.
وی افزود: سهم حوزه ارتباطات در بودجه کشور نشان می‌دهد نگرش قوه مقننه کشور به حوزه ICT نیز نگرش مثبتی است و از سوی دیگر هم‌زمان با این تغییر نگرش‌ها، انتظارات مردم و حاکمیت نیز از رگولاتوری به عنوان نهاد موثر در حوزه ارتباطات افزایش یافته است.
او بیان کرد: تغییرات مدیریتی انجام شده در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در راستای استفاده از دانش، توانائی و تجربه مدیران باسابقه در این حوزه است تا هم جهت و هم‌سو با یکدیگر در جهت اعمال دیدگاه‌های حاکمیت و رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه رگولاتوری حرکت کنند.
وی تدوین سند راهبردی رگولاتوری را از اولویت‌های اساسی زمان حاضر اعلام کرد و گفت: سند راهبردی، میثاق مدیران، کارکنان و نقشه راه سازمان است و بر همین اساس شورای راهبردی رگولاتوری تشکیل شده و پیش‌نویس اولیه سند به زودی برای نظرخواهی از مدیران، کارکنان و صاحبنظران منتشر خواهد شد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تدوین استراتژی‌های کوتاه و بلندمدت در حوزه صدور پروانه براساس تجربیات قبلی و افق آینده، آینده‌پژوهی و بازارسنجی پیش از صدور پروانه، ایجاد همگرایی میان حوزه‌های صدور پروانه، نظارت و بخش حقوقی، تعامل مثبت و سازنده با نهادهای مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، استفاده از ظرفیت‌های علمی-پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، تدوین چارچوب و برنامه تعامل با اپراتورها با هماهنگی وزارت ارتباطات، استفاده کامل از ظرفیت‌های کارشناسی ستاد و مناطق را از ضرورت‌های حوزه بررسی‌های فنی و صدور پروانه عنوان کرد.
عمیدیان با بیان اینکه مهمترین منبع و محور توسعه هر نهادی، نیروی انسانی آن است، گفت: توجه به آموزش‌های تخصص محور، موثر در قالب طرح جامع آموزشی، مهندسی مجدد فرایندها و حذف فرایندهای زاید، توسعه نظارت هوشمند و الکترونیکی از برنامه‌های مهم دیگری است که باید به آن پرداخته شود.

منبع:
آدرس کوتاه شده: