03/07/1403  
 
شنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۹:۴۲ ۲۵
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
برگزاری دوشنبه بازار اینترنتی و افزایش ایمیل های ناخواسته

برگزاری دوشنبه بازار اینترنتی و افزایش ایمیل های ناخواسته

پلیس فتا نسبت به برگزاری جشنواره خرید اینترنتی «دوشنبه بازار اینترنتی» به دلیل افزایش ارسال ایمیل های ناخواسته هشدار داد.

سرهنگ علیرضا آذردرخش سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با اشاره به دومین جشنواره ملی هفته خرید اینترنتی با عنوان دوشنبه بازار اینترنتی که از ۱۸ تا ۲۵ اسفندماه برگزار می شود گفت: شاهد افزایش ارسال ایمیل‌های ناخواسته (هرزنامه و spam) برای کاربران اینترنت هستیم.

وی با بیان اینکه Spam ایمیلی ناخواسته است که بدون درخواست و به طور مکرر با محتوای تجاری در مقیاس بزرگ برای کاربران، بدون استثنا قائل شدن ارسال می شود، در توصیه به فروشگاه های اینترنتی حاضر در این جشنواره گفت: ارسال ایمیل های تبلیغاتی از سوی این فروشگاه ها برای کاربران تغییر در فروش آنها حاصل نمی کند و بسیاری از این ایمیل ها بدون دیده شدن از سوی کاربران حذف می شود و یا توسط سرویس های ارائه دهنده پست الکترونیک، هرزنامه تشخیص داده شده و در پوشه spam ذخیره می شوند.

سرهنگ آذردرخش با اشاره به اینکه بهتر است فروشگاههای حاضر در این جشنواره برای تبلیغ فروشگاه و کالای خود از روشهای دیگر بهره ببرند، به کاربران در خصوص مقابله با ایمیل های اسپم توصیه کرد: برای مقابله با نامه‌های الکترونیکی ناخواسته تاکنون روش‌های متعددی ایجاد و این روند با توجه به ابعاد گسترده آن همچنان ادامه دارد.

وی گفت: بهترین تکنولوژی که در حال حاضر برای توقف اسپم وجود دارد، استفاده از نرم‌افزارهای فیلترینگ است چرا که در این نوع برنامه‌ها، وجود کلید واژه‌های خاصی را در خط موضوع پیام، بررسی و در صورت شناسایی آنان، نامه الکترونیکی مورد نظر را حذف می‌کند؛ براین اساس کاربران سعی کنند با بهره گیری از روش خودکار تقسیم بندی نامه های رسیده به صندوق پست الکترونیکی، در برابر نامه های مختلف ارسالی خبری، تبلیغی و ... لااقل با دستهبندی منطقی روبه رو شوند.

سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: بهتر است کاربران در صفحات وبلاگ یا وبسایت خود یا صفحات الکترونیکی از درج ایمیل خود خودداری کنند؛ کاربران در هر وب سایت، باشگاه مجازی و ... ثبت نام نکنند و ایمیل خود را در اختیار این سایتها قرار ندهند.

این مقام مسئول گفت: سعی کنید یک کلمه عبور و پست الکترونیکی برای وب سایت ها و باشگاه ها داشته باشید و یک ایمیل هم برای کارهای ضروری و ارسال و دریافت نامه دوستان بگذارید؛ بدین گونه راحت تر می توانید نامه ها را بررسی کرده و هرگز دچار اسپم نمی شوید.

وی در توصیه به کاربران فضای سایبر گفت: استفاده از نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس، مرورگر وب و سیستم عامل به روز، بهترین سد دفاعی در برابر ویروس ها، بدافزارها و دیگر تهدیدهای آنلاین محسوب می شود.

سرهنگ آذردرخش از تمامی کاربران خواست تا در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

منبع:
آدرس کوتاه شده: