رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: توزیع ناعادلانه ثروت در میان کشورهای جهان متاثر از یک واقعیت تکان دهنده یعنی توزیع ناعادلانه علم و فناوری بین آنهاست.
محمدعلی حسین پور فیض روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور افزود: آنچه که ملت های غنی را از کشورهای فقیر متمایز می سازد تنها ثروت های مادی و منابع طبیعی و شرایط اقلیمی نیست بلکه میزان تولید علمی و دستیابی به علم و فناوری است.
وی ادامه داد: امروز شکاف عمیق و فزاینده ای در سایه تحولات شتابان علمی و فناوری در تمام شئون زندگی کشورهای مختلف به وجود آمده و موجب فاصله علمی و فنی بین کشورهای توسعه یافته، در حال توسعه و توسعه نیافته شده است.
پورفیض با بیان اینکه جوانان بیشترین جمعیت آماری کشور را به خود اختصاص داده اند، گفت: نیروی انسانی جوان ثروت بزرگی است که باید از آن برای رسیدن به اهداف عالی نظام و انقلاب به بهترین نحو بهره مند شد.
وی اظهارکرد: درگذشته اقتصاد دانان عنصر اصلی در تعیین ثروت هرکشور را به طور عمده فعالیت های تولیدی می دانستند اما در زمان کنونی اساتید، پژوهشگران، محققان، نخبگان، استعدادهای درخشان و دانشجویان ثروت حیقیقی کشورها هستند.
رییس پارک علم و فناوری استان با بیان اینکه 13 میلیون دانش آموز و 4.5 میلیون دانشجو در کشور مشغول به تحصیل هستند، افزود: اینها سرمایه های اصلی کشورند که باید برای تعلیم و تربیت آنان بیش از پیش توجه کرد.
وی ادامه داد: خوشحالم در کشوری زندگی می کنم که با توجه به هشت سال جنگ تحمیلی و فشارهای گوناگون دشمنان نظام توانسته ایم از لحاظ علمی رتبه نخست در بین کشورهای منطقه و رتبه 17 جهان و در تولید علم نانو جزو 10 کشور جهان باشیم.